אני מקווה שזה המקום הנכון

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

08/11/2008 | 18:18 | מאת: א

ביום שישי האחרון הייתי בטיפול שיניים. הרופא הוצא לי כתר זמני מהשיניים ושם לי כתר קבוע. הרופא משום מה לא תפס את הכתר, הוא נפל לי לחלל הפה ונבלע והוא אמר לי שאין לי מה לדאוג ושזה יצא לי אחרי יום יומיים. מאז הטיפול הייתי בשירותים פעם אחת, ולא ראיתי אותו יוצא.האם יש סיבה לדאגה, זה משהו מסוכן והאם אני אמור לראות אותו שהוא יצא?

שלום קחי תכשירים משלשלים. יש לראות את הממצא בשירותים. דר דיין

18/11/2008 | 18:50 | מאת: א

איך ניתן לדעת שהממצא באמת יצא? הסתכלתי אבל לא ראיתי את הממצא. יכול להיות שהוא יצא ונפל לשירותים בצורה שלא ראיתי? איך אדע אם הוא באמת יצא, זה מחייב שרק בתכשירים משלשלים הוא יצא? ואם כן מה לקחת ובאיזה אופן?

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת