מיימת

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

09/11/2008 | 22:35 | מאת: רעות

שלום. אימי בת 76. מזה חודשיים חוסר תיאבון עם ירידה במשקל של 6 ק"ג. לפני מספר ימים בבדיקת מישוש הבטן נאמר כי יש מיימת בבטן בכמות גדולה. בבדיקת U.S של בטן עליונה לא הודגמה מיימת. כרגע ממתינה לבדיקת C.T שתערך בעוד כשלושה שבועות.האם המצב אינו דחוף? האם יש צורך לפנות לבירור במיון? האם אפשר להמתין? מה יכולה ליהיות הסיבה למיימת? תודה

שלום לאמך אין מימת בבטן. בדיקת אולטרהסאונד זו בדיקה רצינית והיא קובעת. לאמך הוזמן סי טי כדי לנסות ולמצא מחלה שגורמת לירידה במשקל. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת