בדיקות דם

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

13/11/2008 | 18:09 | מאת: א

בבדיקות דם שעשיתי התגלה אצלי ערך 253 של כולסטרול כללי, 160 של כולסטרול רע ו 70 של כולסטרול טוב הבנתי שזה גבוה, אך עד כמה זה חמור? עד כמה זה עלול לגרום לטרשת עורקים? אני בת 19 דרך אגב רציתי לשאול האם יש דרך טבעית להוריד את זה? האם יש משהו מסויים שצריך לאכול בשביל להוריד את זה? עוד משהו. התגלתה אצלי גם רמה גבוהה של סוכר בדם. מה אפשר לעשות, מלבד חהפחית באכילת סוכרים, כדי להוריד את הרמה? תודה

שלום חסרים לי פרטים קליניים כמו למשל סיפור משפחתי ,נטילת תרופות . כדי לקבל תשובה מהימנה עליך לספק כמה שיותר תשובות. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת