דם בשתן

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

15/11/2008 | 18:49 | מאת: לאה

שלום ד"ר, אני בת 59. עשיתי בדיקות דם ושתן למעקב כללי. בדיקות הדם היו תקינות (למעט סוכר מעט גבוה). בבדיקת שתן-כללי נמצא Erythrocytes של 25 (במקום 10 לכל היותר) ובבדיקת שתן-מיקרוסקופיה נמצא: Leucocytes = 2 ו- Erythrocytes = 12. עלי לציין כי אינני מקבלת כבר מחזור וכי אין לי כאבים וצריבה בזמן מתן שתן. כמו כן, תוצאות אלו של חריגה בכמות ה-Erythrocytes חוזרות אצלי בבדיקות השתן מזה כמה שנים. רציתי לדעת ממה הדבר נובע ומה עלי לעשות? תודה מראש, לאה

שלום אם הממצא ישן ועשית בדיקות רק באופן שגרתי --לא הייתי עושה דבר. תהני מהחיים!!! דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת