מתכות כבדות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

23/11/2008 | 00:30 | מאת: שבתאי

שלום רב בבדיקת שיער שנעשתה במעבדה בחוץ לארץ,באמריקה,לפני חודש, לגילוי המצאות מתכות כבדות רעילות בגופי, נמצא שגופי מכיל רמה גבוהה מאד של כל מיני מתכות רעילות כמו אלומיניום ועוד. כיוון שהתחלתי לעשן לפני 6 שנים קופסא וחצי של סיגריות ליום,רציתי לשאול האם הסיגריות מכילות מלבד הטבק גם כל מיני חומרים רעילים אחרים ובעקר מתכות כבדות רעילות שהגוף לא זקוק להם? גם אם לדעתכם בדיקת שיער זו לא מוסכמת לכל ויש חולקים עליה, בכל זאת חשוב לי לדעת מה מכילה סיגריה בתוכה מלבד טבק. תודה רבה

שלום יש בוודאי אתר שבו תוכל לקבל את הרשימה.\ לא מאמין גדול בבדיקות שיער-- אם כי ניתן להתייחס לזה בתוספת לעוד בדיקות ולתמונה קלינית. דר דיין

02/12/2008 | 14:21 | מאת: יאיר

שלום שבתאי אם אתה רוצה להתנקות ממתכות כבדות, אני מציע לך לקחת כמוסות הצמח מורינגה. בהצלחה

02/12/2008 | 21:31 | מאת: ברוך

אולי אפשר לסלק מתכות כבדות ע"י מגנטים?

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת