דהטוקס

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

30/11/2008 | 12:49 | מאת: ג'ול

לדר דיין שלום, אני כבת 54 בדרך כלל בריאה. תוצאות בדיקת הדם מראים על כולסטרול כללי 230 כולסטרול רע 150 הטוב 50 טרגליצירידים 130 וסוכר 120. דיאטנית המליצה לי על תכשיר טבעי של קפסולות בשם DETOX שאלותי: מה דעתך על התכשיר, מה תופעות הלוואי שלו והאם ניתן לקחת אותו ביחד עם כדורי ליפיטור שהומלצו לי. לתשובתך אודה ג'ול

שלום הכי חשוב זו דיאטה נבונה במקביל לפעילות גופנית ואז אולי לא תצטרכי ליפיטור. אין בעיה בשילוב דטוקס עם ליפיטור - נא דווחי אם יהיו תוצאות מעניינות. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת