אפילו לרופאים הויטמינים לא עוזרים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

10/12/2008 | 13:03 | מאת: קופת חולים

http://www.news1.co.il/Archive/001-D-182388-00.html?tag=13-00-10

10/12/2008 | 16:48 | מאת: alexander

שלום קופת חולים(השם הולם אותך). עינינית. הכותרת הבומבסתית שלך מדברת על הקשרים בין סרטן!!,לבין מינרלים וויטמינים? נושא המאמר לקהל הרחב,הוא קשר בין ממאירות לתוספים(על פי אוספי הנתונים) ולא אמונתם של רופאים! כל הנושא הוא שטות מכוונת של גורמים אינטרסנטים,המייסמים "בדיקות ומחקרים" פסדו-מדעיים,וחסרי כל קשר למודלים בהם ניתן לעשות שימוש מושכל ויעיל בעזרת חומרים הנימצאים בשימוש של רפואה טיבעית. חומרים אלה מיושמים בצורה מיטבית כחלק מרפואה מונעת ומשמרת בריאות,על פי הצורך. וכחלק מטיפל רפואי פרופר(על ידי רופאים,רחמנא לצלן).. הסיבה שאני עונה כאן,וגם במקומות אחרים היא: הנזק ש"מידע" כזה גורם. משהו שניראה כמו האמת הוא הרבה יותר גרוע משקר גס,כי הוא מסווה-לא בולט!!!. ומה שקופת חולים (קפות-חולים) כותב,נופל לקטגוריה של כמו האמת=שקר מסווה. נא להיתעורר. אלכסנדר דגן N.D

11/12/2008 | 00:56 | מאת: קופת חולים

"מחקרים" (ללא קבוצות בקורת) על 50 חולים בקליניקה פרטית בפרדס חנה-כרכור, או על 500 חולים בקליניקה פרטית בת"א או טיחואנה, שתוצאותיהם לא פורסמו ולא יפורסמו מעולם, או מחקרים רנדומלים (כוללי פלסיבו) ארוכי טווח, על 50,000 איש, שפורסמו באחד מעתוני הרפואה החשובים בעולם (JAMA)? טיעוניך מגוחכים ובאמת חבל על הזמן להתווכח אתך.

11/12/2008 | 00:28 | מאת: NEW AGE

http://cafe.themarker.com/view.php?t=677427

שלום לכל המתווכחים אם שמתם לב אני חוזר ןאומר בכל התגובות שלי שכולם צודקים. אין ספק שאי אפשר להתעלם ממחקרים רפואיים -- אך לראות בהם תורה מסיני זה רחוק מאד מהאמת. חלק גדול מהמחקרים האלה ממומנים עיי גורמים אינטרסנטיים וכמעט אף פעם לא מפרסמים את האמת אלא את האמת המעניינת את מממן המחקר (ראה את נושא הקופקסון שמחקרים שממומנו עיי חברת טבע ושבוצכו עיי רופאים ושלא מצאו חן בעיני הממנים לא פורסמו -מבלי שתהיה בזה כל עבירה.) נסיון קליני אצל אדם בעל דעת הוא גורם שאף פעם אי אפשר להתעלם ממנו!! כרופא הנמצא בתחום מזה כ-30 שנה --אין ספק שהרפואה המודרנית הקונבציונלית נמצאת בפשיטת רגל וההוכחה היא הנהייה העצומה לכוון של רפואה משלימה של קהל המשתמשים בעיקר על רקע תיסכול הולך וגובר מהרפואה המקובלת. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת