גלי חום

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

23/12/2008 | 16:09 | מאת: ורד

דר' דיין שלום רב ! מזה מספר ימים אני חשה מאין גל חום שמופיע למספר דקות בזרוע יד שמאל - מרכז הזרוע וכן בירך הימנית מאחור , מה פשר התופעה ? אני בשנות החמישים המאוחרות ואדם בריא באופן כללי . בתודה

שלום אם התופעה תמשך -פני לרופא או צרי קשר עם המרפאה. דר דיין

05/01/2009 | 05:53 | מאת: ירדן

גלי חום זו תופעה נפוצה, גם לי היה זאת עד שהגעתי למטפל ברפואה סינית בשם ניר פלורנטין שטיפל בי במסירות על ידי דיקור וצמחי מרפא שפתרו את העיניין אחת ולתמיד הוא מומחה לגניקולוגיה ויש לו ידע רב בנושא. אני ממליצה לך לגשת לאתר שלו ולהתרשם ממנו, או להתקשר ולקבל ממנו יעוץ ואבחון חינם. טל' של ניר פלורנטין- 050-4401040 האתר שלו- www.nirflorentin.com מומלץ מאוד !

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת