ויטמין

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

28/12/2008 | 18:05 | מאת: משה

שלום האם ויטמין ד מצטבר? ולשאלות: למשל יושב בשמש יומיים שלושה בשבוע רבע שעה כל יום. האם בשאר הימים אין צורך כי הויטמין נאגר? או הולך לאיבוד וחייבים לחדשו כל יום ? או בימים סגרירים לוקח 4 קפסולות ויטמין ד בשבוע , ובשאר השבוע לא לוקח אם הולך לאיבוד וחייבים לחדשו כל יום? לבדיקת דם פעם בשנה מתי? ואם להפסיק לקחת גלולה?..? בלי קשר טבעוני 10 שנים התחלתי השנה לאכןל ביצים וחלב האם הגוף במצבי לאחר 10 שנים " יודע " לספוג אותו מהביצה או העסק אבוד? וחייב כדורי מציצה כל החיים?בן 60 תודה תודה לתשובות

שלום לרוב השאלות אין תשובות חד משמעיות. עליך לבדוק רמת ויטמין d חד פעמית ולאות בגדול מה מצבך. יש לקחת בחשבון שויטמין זה הוא שומני ונוטה להצטבר וגם לגרום להדעלה. דר דיין

11/01/2009 | 11:57 | מאת: V

כלומר אם הרמה היום היא 100 בעוד חודשיים היא תהיה 50.

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת