הסיבות לאנמיה ואופן הטיפול-דחוף

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

04/01/2009 | 21:29 | מאת: אור

שלום, אני סובלת מאנמיה כבר מספר שנים. טופלתי באמצעות כדורים למשך תקופה ארוכה אך עם זאת רמת הברזל שלי הגיעה ל48(ידוע לי שרמת הברזל המינימלית הינה 50). רציתי לדעת בבקשה מה הסיבות לאנמיה ? חשוב לי לציין כי אני אוכלת הכל ובעלת וסת רגילה(לא "כבדה").מדוע הגוף שלי לא סופג את הברזל??? נשלחתי לבצע בדיקות של דם בצואה שיצאו שליליות בעוד מספר ימים אעשה בדיקה לגילוי חיידק המצוי בקיבה שלמיטב הבנתי מונע את ספיגת הברזל. כיום רמת הברזל שלי 30. מה ניתן לעשות??תודה רבה אור

07/01/2009 | 09:10 | מאת: alexander

אור שלום. אהיה קצר ולעיניין. מצבך דורש ברור מיקצועי והיתיעצות עם רופא,מטפל ברמה הרגילה,במיפגש אישי. פני אל מנהלי הפורום לקבלת המלצה,או קובעי איתם באופן אישי. סליחה על הבוטות,אבל הפרעה במשק הברזל במופע כרוני,עלולה להוביל לדברים לא טובים,ולפי הסיפר שלך,יכול להיות שחלק מהם בדרך?. אז קדימה,צאי מגבולות הווירטואליות אל משהו ממשי. רק נחת. אלכסנדר דגן N.D

שלום לא תמיד יש הסבר לכל תופעה. עובדתית את מאבדת הרבה ברזל במחזור .יש לך כנראה בעיה בספיגת ברזל--תופעה שהיא מאד שכיחה . בידקי רמת ברזל פריטין וטרנספרין .אם הרמות נמוכות מגיע לך טיפול באמצעות ברזל הנקרא וונופר של חברת כצט שניתן לתת אותו בעירוי.תוך מס אינפוזיות יופיע שיפור אדיר ברמת הברזל ובאיכות חייך. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת