שתיה מרובה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

22/01/2009 | 13:00 | מאת: אביבית

בת 33 בריאות תקינה שותה בין 3 ל5 ליטר מים ביום האם זה מסוכן לבריאות? ) שותה רק מים -3/4נס קפה ביום חשוב לציין שאני לפני חתונה ולעיתים שותה הרבה גם בגלל לחץ שאני שרויה בו (חשה מחנק וצמא בלתי נשלט) אמרו לי ששתיה מוגזמת חוץ מהרעלת מים עלולה לדלל חומרים חיונים בגוף כגון ויטמנים וחוץ מזה לשחרר רעלנים בגוף האם אוכל לקבל הסבר קצר לנושא? תודה על תשומת הלב. אביבית

שלום כמה את שוקלת? האם יש איזה שהם מחלות במשפחה? האם את שותה 3 או 5 ליטר - יש הבדל דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת