ויטמין די??

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

26/01/2009 | 10:57 | מאת: חיה

קיבלתי מרופא המשפחה מרשם לויטמין די בטיפות כי התוצאה שלי היתה: 41 ואמר שזה נמוך (אני בת 55). אינני יודעת אם זה מיזה ואנא תעזור לי: לקחתי 5 טיפול עם חתיכה קטנה שטפטפתי על לחם 0לפי הוראת הרופא) ובאותו זמן גם פתחתי קופסת שימורים של מלפפון חמוץ. לאחר שעתיים היו לי כאבי בטן חזקים עם התכווצויות , ממש הבטן הציקה לי. האם זה יתכן מהטיפות של ויטמין די, כי מעולם לא לקחתי ויטמין די? ואיך הגעתי לתוצאה של 41 האם זה עד כדי כך נמוך, ובמידה ואסקת מסקנה שזה מהטיפות אז איך אוכל לאזן את החוסר הזה שיש לי או שעדיף להישאר בלי לקחת טיפות מאשר לסבול מכאבי בטן. אני לוקחת קבוע כדור של ויטהקל שכולל מינרלים וברזל אז איך הגעתי לכזה ערך נמוך:41??? הרבה תודה.

שלום הבעיה לא מה אוכלים אלא מה סופגים. יש שכיחות רבה של חסר בויטמין ד גם בגלל חוסר חשיפה מספקת לשמש וגם בגלל חוסר ויטמין ד במזון וגם עקב הפרעות בספיגת ויטמין שומני זה. לא נראה לי שכאבי הבטן מקורם בתכשיר. נסי עוד פעם במינון יותר נמוך ודעתי לא יהיו כל בעיות. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת