פענוח בדיקות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

26/01/2009 | 11:14 | מאת: שולמית

עשיתי בדיקות תקופתיות ואציין את הערכים שיצאו מהדף ואודה על התייחסותך. (אני אגב מטופלת באלטרוקצין בלבד. ). בת 52. כלורסטרול = 266.1. כלורסטרול HDL = 99 כלורסטרול LDL = 151.6 פוטסיום = 5.7 ספסיפיק גרב-U-סמטרי = 1.034 קראטינין - U סמפל = 150.1 TSH = 5.86 GOT = 34 GPT = 39 GGT = 40 LDH = 615/ שאר הארכים בתוך התחום. בעבר הרחוק רופא המשפחה ניסה לתת לי סימבסטטין ופרבסטטין = וזה גרם לי לכאבי שרירים נוראים. הוא מעוניין לתת לי ליפיטור: האם זה לא יגרום לי לכאבים עזים בשרירים???, ואם כן, איזה כדור קיים היום שלא גורם בכלל כאבי שרירים ומוריד יופי את הכלורסטרול???? . הרבה הרבה תודה. ויטמין D25-OH = 44

שלום נסי לקחת ליפיטור הוא נסבל הרבה יותר בקלות. יש לך רמה יפה וטובה של כולסטרול טוב-- כיף לך. האם יש לך עודף משקל ? דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת