ד"ר שלום רב.

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

29/01/2009 | 11:47 | מאת: אוהד

האם יש בכלל תחום לימודים שנקרא "רפואה בילוגית"? או זהו נגזרת של לימודי רפואה?? ואם כן ,הכין אפשר ללמוד את הדבר הזה??

שלום לא מכיר תחום כזה . בחרתי השם כדי לבטא שימוש באמצעים מן הטבע במסגרת המרפאה - והשם נראה לי מתאים.. דר דיין

01/02/2009 | 09:53 | מאת: alexander

שלום דר' דיין. התחום היחד שמוכר ומזוה עם השם,שייך להומיאופתיה-מודרנית ויותר ספציפית לאסכולה ההומוטוקסיקולוגית. השם המקובל הוא רפואה ביולוגית,והוא ניבחר אליבה המרפאים ובעיקר הרופאים העוסקים בו,על מנת ליחד אותו ביחס לרפואה אלופטית הניתפסת כלא מדעית על ידי אותם אנשים. הדבר המצחיק בכל העיניין הכימעט הזוי הזה(לטעמי),הוא שהגדרות העבודה הן רפואייות-מערבייות רגילות. כל טוב. אלכסנדר דגן N.D

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת