וונדר-מומיו נוזל

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

30/01/2009 | 18:16 | מאת: משה

שלום מה דעתך על התוסף תזונה או מרפא ומחזק עצמות האם יש שמץ של אמת האם שמעת על מחקרים שהמוצר באמת שיפר ובונה עצם? וונדר-מומיו נוזל תוסף תזונה צמחי מכיל אסטרקט מומיו איכותי טהור בונה מחזק ומאחה עצמות וחוליות משקם ומזרז הליך החלמה מניתוחים שברים וחבלות הוכח במחקרים מדעיים - קליניים מצורף הסבר שלהם. מדעיים רבים לגילוי סודות המומיו והתגלה כי מקורו הגיאוגרפי של החומר הוא גורם שמשפיע יותר מכל על הערך התרופתי של המחצב. תכונות ביולוגיותמקור התכונות הביולוגיות של המומיו הוא בהרכב החומרים שבו: חומצות האמיך, טארפאנוידס, תרכובות של פוליפאנול, פיטוסטארול, גלאקוזיד, חומצות אורגניות ויסודות מזעריים כמתכות ומינראלים. התהליך של החומריםהחומרים נועצים יונים ביונים חיוביים (Mg++, Ca++, Fe++, ויסודות מזעריים אחרים בעלי ערך למערכות חיות).ובכך הם משפרים את יכולת הספיגה ואת זמינותם לחי. תרכובת פוליפנולתרכובות פוניפלינול היא אנטי דלקתית בזכות יכולתה לנטרל רדיקלים חופשיים ובכך לאפשר חילוף חומרים בריא בתא. פיטוסטרול פיטוסטרול מאזן את איכות הכולסטרול על ידי מניעת ספיגתו במעיים.טרפן Terpeneבטרפנואיד צמחי משתמשים לרוב בזכות היותו אנטי-וירוס ואנטי חיידקי. גלאקוזיד הספונינים אחראים על השפעת האדפטוג'ניק הנמצא בצמחים. לאחר התפצלותם במעיים, הם מעבירים את שברי הטריטרפן להיספג בזרימת הדם. זה מרשה להם להתמזג בקרומי התא, ולכן מגביר את איכות התאים.חומצות אורגניותהמומיו מכיל חומצות פחמן, חומצת סוסיניק, גלוטמיק ואספארטיק הידועות בזכות התכונות האנטי דלקתיות שלהם. אופן הכנת התרכובתהמומיו החי האיכותי של וונדר נמהל במים, מסונן, עובר תהליך איוד ולבסוף נכתש לאבקה.ניתן למהול באבקה הטהורה גם תרכובות של צמחים אחרים.

שלום קראתי - תודה - מעניין. אמשיך לברר. לא ממליץ על תכשיר לאחר קריאת מאמר ובלי כל נסיון קליני. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת