וויטמינים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

01/02/2009 | 19:52 | מאת: אורית

אני בת 53. לפני כמה חודשים התחלתי לקחת [ביוזמתי] מולטיוויטמין לגיל 50+ כמו כן אומגה 3 וגם B12 טבלית אחת מתחת ללשון. גם את ה- B12 אני לוקחת על דעת עצמי בשל המוגלובין נמוך שיש לי: בין 9-10 .יש לציין כי אני כמעט לא אוכלת בשר. מה דעתך?

שלום רב כל מה שעליך לעשות הוא לבצע בדיקות בקורת בעוד כשלושה חודשים ולוודא שאמנם הוויטמינים נספגים ויש שיפור בתוצאות. הייתי שמח אם היית כבר עכשיו מבצעת בדיקת רמת ברזל שכן יש לך המוגלובין נמוך מידי. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת