הפניה לתחום ברפואה משלימה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

07/02/2009 | 14:05 | מאת: אתי

שלום רב! הנני חולת אסטמה כרונית ולוקחת קורטיזונים כמעט באופן קבוע. בנוסף אני סובלת מסינוסיטיז חריף. למרות שהנני נוטלת הרבה תרופות עדין איני חשה בטוב. רציתי לדעת אם יש תחום מסוים ברפואה המשלימה, אשר יוכל לעזור לי לטפל בבעיה. תודה, אתי

שלום לא סיפקת פרטים מספיקים כדי לענות . בתחום הרפואה המשלימה לא מטפלים במחלה אל א בחולה. בדרך כלל מומלץ לשלב תחומי טיפול ולא רק כוון אחד- וכך משפרים את סיכויי ההצלחה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת