הופעת כתמים צהובים בבטן ימנית עליונה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

09/02/2009 | 19:37 | מאת: אייל

דוקטור שלום רב, אני בן 32 בריא בד"כ. לפני 3 ימים הבחנתי ב 3 כתמים בקוטר 1 ס"מ עד 1.5 ס"מ ~ ברביע ימני עליון של הבטן,ללא סיפור של חבלה. במגע באזור הכתם מופיע כאב עמום. הכתמים בצבע צהוב בהיר, בדומה לצבע שמופיע כששטפי דם חולפים. האם זה מצריך התיחסות ובדיקה של רופא. אודה לך על תשובה מהירה. נ.ב מרגע הופעת הכתמים אין שינוי בגודל וצבע .

שלום האם אתה נוטל אספירין? בגדול זה נראה כמו חבלה אפילו מינורית משולחן וכו. אם מופיעים כתמים נוספים יש מקום לבירור. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת