יציאה שלוקחת הרבה זמן

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

16/02/2009 | 09:58 | מאת: אריה

אני בן 40 בריא בדרך כלל. כבר כמה שנים אני צריך להיות בשירותים קרוב לשעה וזאת בגלל היציאה שלא באה בבת אחת היא באה בחלקים ולאט וזה לא נעים ומגביל אותי בכל מני מקומות שאני נמצא בהם לדוגמא אני לא יכול להגיד למישהו אני נכנס לשרותיים וכבר יוצא אין דבר כזה אצלי אם אני נכנס אז זה לוקח הרבה זמן.מה הסיבה ומה אפשר לעשות.תודה

שלום לא ברורה לי הסיבה ובוודאי אין רק סיבה אחת. צריך לטפל ואת זה לא ניתן לעשות דרך האינטרנט. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת