צפצופים באזניים, סחרחורות ועייפות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

18/02/2009 | 06:56 | מאת: רינה

מזה שבועיים סובלת מצפצופים חזקים בשתי האזניים. בדיקת שמיעה שעשיתי, תקינה. ברגע שמתיישבת נרדמת, כמו עילפון. בלילה לפעמים הרגליים והידיים נוקשות מאוד, כאילו הפכו לאבן. אני בת 39. כבר כמה שנים שאין לי מחזור, ולפעמים סובלת ממחסור בברזל. לאחרונה גם קצת בעיות דופק, פתאום באמצע היום או הלילה הוא מהיר מאוד ואז נרגע. עשיתי בדיקת הולטר, טרם קיבלתי תשובה. כשעשיתי בדיקת א.ק.ג. התשובההיא נורמל/וריאנט. מה זה אומר? אני יודעת שזה שאלות רבות, אך הלכתי להמון רופאים וטרם קיבלתי תשובה. השאלה לאן לפנות ומה לעשות? תודה רבה

שלום יש מקום רב לחשוב על חסר רב בברזל. נא לבצע ספירת דם וכן רמות ברזל , פריטין וטרנספרין. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת