אפילפסיה קלה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

20/02/2009 | 01:08 | מאת: אולג

שלום. אני סובל מאפילפסיה קלה שנגרמת לי בערך אחת לשבוע לכמה שניות.אני בן 38 והחיים שלי מאד מבולבלים עכשו. מהו הטיפול המומלץ כדי שאוכל בעיקר, לשוב ולנהוג במכונית? תודה רבה אולג

שלום אני חייב פרטים קליניים נוספים כדי להצליח לענות. זו בעיה מורכבת מידי מכדי לדון בה בכתב. דר דיין

22/04/2009 | 19:22 | מאת: א.א

שלום אני בחור כבן שלושים ושתיים השבוע קיבלתי התקף אפילפסיה בפעם הראשונה לפי דעתי מחוסר שינה וריבוי אלכוהול בדם הרופאים נתנו לי כדורים 1לבוקר 1לערב האים יש טיפול נוסף להתקף שמופיע בגיל32

22/04/2009 | 20:36 | מאת: א.א

נ.ב אני נהג משאית וחייב לקבל טיפול כדי להמשיך לעבוד כנהג

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת