תופעה חוזרת ומייאשת...

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

01/03/2009 | 16:52 | מאת: הנואשת...

שלום רב! אני כמעט בת חמישים, סובלת ממספר מחלות כרוניות, שמטופלות ומאוזנות. לפני כמעט חמש שנים הותקפתי בדלקת 'צלוליטיס' על הבטן, מהטבור ומטה. מאחר שלא ידעתי אז איך לטפל בה, אושפזתי...עם טיפול אנטיביוטי היישר לווריד. מאז, כל חילופי עונות, וכמעט שלוש פעמים בשנה, הדלקת חזרה, כשהיא מלווה באודם נוראי על הבטן מהטבור ומטה ובחום שטיפס עד 39 מעלות. בדרך כלל כל הסיפור נמשך ארבעה חמישה ימים וטופל באוגמנטין של 1799 מילי' לשבוע ימים. לפני מספר חודשים פניתי אליכם לבקשת עזרה בנדון, והומע לי כאן, בפורום הזה, לפנות לעזרת רפואה משלימה. פניתי לרופא שהמליץ על דיקור וביקור אצל נטורופאטית. הנטרופאטית לא שינתה לי את התפריט שהיה מאוזן כבר קודם, אך המליצה על לקיחת קלינטוקס במשך חודשיים ולקיחת q10 באופן קבוע. בד בבד התחלתי בטיפול בדיקור, מדי שבוע עשרים דקות. בטיפול השישי או השביעי הדלקת חזרה... לא אמרתי נואש והמשכתי בדיקור, ושמתי לב לכך שהיא חזרה ליומיים בלבד... טיפלתי בה כמו תמיד עם אנטיביוטיקה, המשכתי עם הדיקור וזה עבר... היום אני אחרי הטיפול ה-11, ואתמול הדלקת חזרה שוב! הבטן היתה אדומה, החום הבוקר עלה ל-39, אתמול כבר לקחתי אנטיביוטיקה, וכשקמתי מהמיטה בצהריים, אחרי שהחום קצת ירד בעזרת כדור להורדת חום, הבטן כבר היתה אדומה פחות... מה שבעצם אני רוצה לומר הוא, שללא הדיקור קיבלתי את הדלקת כ-3 פעמים בשנה. בעקבות הדיקור היא כבר הופיעה תוך כדי הדיקור פעמיים. נשארו לי עוד שלושה טיפולי דיקור, אני אמשיך בהם, אבל אני זועקת הצילו!!!! מה לעשות הלאה? עשיתי כל מה שאמרו לי ואני סובלת יותר!!! האם רופא פנימי יעזור לי? אגב, רופאת עור ראתה אותי עם התופעה לפני שנתיים ולא ידעה לפתור אותה! גם רופאה כירורגית לא ידעה איך לפתור לי את הבעייה. אתם עזרתם לי אז, אבל הבעייה לא נפתרה, אלא התעצמה!!! אז מה עושים? תודה מראש!!! הנואשת...

שלום לא פשוט. ישנה בעיה מקומית בניקוז הלימפתי וצלקות קודמות מה שמהווה תנאים אידיאלים להתפתחות זיהום. יש צורך לשפר את התיפקוד החיסוני גם מקומית וגם באופן כללי. על פניו נראה לי שהייתי שוקל מאד בכובד ראש טיפול באוזון גם מקומית וגם סיסטמית. את מוזמנת להכנס לאתר שלי ולקרא על אוזון. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת