לחץ דם

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

10/03/2009 | 14:14 | מאת: גד

שלום 1)מה הסיבות או הגורמים ללחץ דם נמוך? היה רגיל בבחרותי כמה שזוכר , בן 60 היום . נעשיתי טבעוני 18 שנה כבר .י ושנים כבר נמוך 60 אל 90. כמעט קבוע אך לפעמים עולה ל 107 אל 64 או (99 אל 58 ) 2) מה הסיבות או הגורמים שמשנים את לחץ הדם? 3) מי אחראי לזה בגוף?

שלום יש הרבה גורמים ללחץ דם. מצב כלי הדם עוצמת התכווצות שריר הלב. נפח הדם מצב המלחים בעיקר הנתרן ועד. בדרכ לחץ דם נמוך אינו מחלה שכן מי שיש לו לחץ דם נמוך - אין לא גבוהה. יש הסובלים מחולשה וסחרחורות עקב לחץ נמוך בעיק רבזמן שינוי תנוחת הגוף. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת