itp

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

10/03/2009 | 19:00 | מאת: פז

אני סובלת מitp ויותר סובלת מהשימוש בפרדניזון ותופעות הלואי שלו, רציתי לדעת אם יש איזו דרך להקל או על תופעות הלואי באמצעות דרכים אחרות או אם יש משהו חלופי לסטראואידם לטיפול בitp

שלום חיב פרטים קליניים נוספים כדי להיות מסוגל לענות. דר דיין

15/03/2009 | 11:06 | מאת: פז

התאשפזתי פעמיים, בפעם הראשונה במהלך הצבא עם 9000 תרומבוציטים, בפעם השנייה באוקטובר האחרון, בגיל 22 עם 4000. הגבתי טוב לפרדניזון ומדצמבר אני לא לוקחת יותר, אבל התופעות לוואי עוד ממשיכות - נשירה ומצד שני שיעור על הפנים. בשבוע האחרון ירדו לי שוב התרומבוציטים, כרגע בערך ל100 אלף, אני פשוט דואגת מעוד התדרדרות של זה והאפשרויות האחרות - להוציא את הטחול או האימונוגלובינים לא נשמעים לי בכלל...

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת