עייפות כרונית וחולשה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

20/03/2009 | 11:18 | מאת: רינה

אני אישה בת 39. ללא ילדים. עובדת מספר שעות ביום. נחה הרבה. ישנה טוב ובכל זאת עייפה כל הזמן. קשה לתפקד כך. נרדמת בישיבה. לא מצליחה להשאיר את העיינים פקוחות. בבדיקות דם הכל תקין פרט לברזל קצת נמוך ומחסור בויטמין D. עשיתי הרבה בדיקות כלליות, ששלח אותי רופא משפחה. יחסית הכל תקין, פרט להמלצה לזריקת ברזל (בעבר סבלתי מקרון ורגישה לברזל). אשמח לדעת לאיזה כיוון ללכת, כי אני קצת מיואשת. האם לקחת תוספי תזונה? האם לעשות עוד בדיקות? איך אפשר לדעת מה מקור העייפות. כבר אין לי מחזור 5 שנים. הייתי בתת תזונה כמה שנים. עכשיו אוכלת יותר טוב. לא אוכלת בשר.

שלום נראה לי שהבעיה קצת יותר סבוכה. למה אין לך מחזור בגיל כה צעיר ? האם יש בעיות רפואיות נוספות? האם סובלת מדכאון.? יש מקום לשקול לתת אינפוזיה של וויטמינים ומינרלים ואולי גם ברזל ולעקוב אחר השינוי הקליני. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת