דיספפסיה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

22/03/2009 | 23:31 | מאת: חוה

האם הבנתי נכון,שדיספפסיה: זה בעצם בעיה במערכת העיצבית המרכזית, שהחראית על מערכת הנשימה והקיבה, האם בעיה בבליעה,זאת בעיה נילוות לדיספפסיה,או בעיה ניפרדת? הרופא רוצה שאני אכך אלטרולט ואני לא מוכנה. *איזה טיפול אלטרנטיבי הכי טוב אפשר לקבל,חוץ מתזונה נכונה?* יש לציין שאני סובלת מצרבות,כאבים עמומים בכיבה,קושי בנשימה,ומישיעולים ולחה בקנה הנשימה בילתי פוסקים אני גם מקדימה הרבה פעמים קנה לושט תודה

שלום אלטרולט הוא כדור הרגעה. דיספפסיה זו הפרעה בתהליך העיכול - והביטוי הקליני שונה מחולה לחולה-- ולכן הטיפול משתנה בהתאם לכך. לפירוט יתר נצטרך לשוחח. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת