כאב בטן וצד שמאל

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

29/03/2009 | 13:15 | מאת: טל

שלום, אימי בת 53.5 וכבר יומיים סובלת מכאב שקשה לתארו אבל אנסה להסביר היא מתלוננת על כאב מהפופיק לכיוון צד שמאל, סוג של כאב חד, כאילו חותכים משהו לטענתה. כאשר היא נוגעת במקום הכאב, היא מרגישה כנאין תחושה של "נחש" שהכאב זורם לה עד לגב ומרגישה את הכאב בגב באותו צד. מאתמול להיום הכאב התגבר. מה זה יכול להיות? האם זה בכיוון הכליות? האם זה מסוכן???????? מה יש לעשות? האם יש טעם לפנות לרופא? לאיזה רופא צריך? אשמח לשתובה מהיאה כי אני מאוד מאוד בלחץ טקצת חוששת בעקבות זאת, תודה, טל

שלום ברור שקשה לעשות אבחנה דרך האינטרנט - אך נראה לי שמדובר בכאב ממקור כילייתי ואם אינו עובר הייתי ממליץ לפנות או לרופא פנימי או לחדר מיון. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת