הסתיידויות בכתפיים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

31/03/2009 | 15:50 | מאת: אבי

ד"ר דיין שלום רב , נימצא בתהליכי בדיקה כרגע עקב הסתיידויות בשתי הכתפיים .ההסתיידויות לא עצומות אבל מטרידות והכאבים חזקים+מגבלות תנועה לאורך כ -3 שנים . השבוע אעבור us עדכני על"מ לוודא שאין נזק או קרע לגידים. לפני פתרון ניתוחי האם ישנה אחריות כלשהי ממרכזכם אודות התוצאות המקוות ? השאלה באה היות ואין לי כיסוי ביטוחי מלבד קופ"ח מכבי וכידוע טיפול זה איננו כלול בסל הבריאות. אני מניח שלעלויות לא תכנס איתי כאן, אבל מהו הצפי להערכתך למספר הטיפולים הנידרש? אודה על כל אינפ' בנושא בכבוד רב אבי

שלום נא כנס לאתר שלי בנושא הסתיידויות בכתפיים. הטיפול האידיאלי הוא גלי הלם ואם מבוצע עיי בעל מקצוע טוב סיכויי ההצלחה מאד גבוהים. בוודאי ממומלץ לבצע טיפול זה לפני כל מחשבה לכוון ניתוח. רוב חברות הביטוח מממנות טיפול זה כטיפול מחליף ניתוח. אם יש שאלות נוספות אתה מוזמן להתקשר למרפאה ולשוחח עם הרופא אורטופד ד"ר טובי המבצע טיפול זה מזה מעל 5 שנים. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת