שיעול מתמשך

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

16/04/2009 | 10:35 | מאת: ליאת

שלום רב, אני פונה אליך בשם אימי. אישה בת 64 אשר סובלת כבר כחודש משיעול טורדני בלתי פוסק. בפעם הראשונה שפנתה לרופא קיבלתה אנטיביוטיקה מסוג מסוים, היתה הטבה כלשהי במצבה, אך כעבור יומיים שוב השיעול חזר לקדמותו. לפני כארבעה ימים שוב פנתה לרופא הפעם קיבלה אנטיביוטיקה מסוג אחר הרבה יותר חזקה (כדברי הרופא) ובכל זאת כבר ארבעה ימים ואין הטבה. גם מצבה הגופני ירוד , היא מאוד חלשה וזקוקה כל הזמן למנוחה (דבר אשר אינו מאפיין אותה כלל). צילום ריאות שנעשה בתקופה זו יצא תקין ובכל זאת הרופא אמר שייתכן וזאת דלקת ריאות. אני מאוד מוטרדת. אני מרגישה שהטיפול הוא מאוד שטחי ושצריך לעשות בדיקות אחרות יותר מעמיקות. האם יש לך המלצה לבדיקות נוספות שכדאי לבקש מהרופא? אשמח לתשובתך המהירה.

שלום אם השיעול נמשך לאחר 2 קורסי אנטיביוטיקה - למרות שצילום חזה שלילי - הייתי ממליץ מאד לבצע c.t דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת