חרדה דיכאון

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

17/04/2009 | 16:21 | מאת: אבי

שלום אני בן 25 סובל מגיל קטן בעוצמות שונות מחרדות קשות,ממחשבות בלתי רצוניות, מהפרעות בקשב ובריכוז,מדיכאון קשה ומעייפות קשה מאוד. אני לא מסוגל לתפקד בחיי היום יום,לא מסוגל לעבוד,לא מסוגל לנהל חיי חברה תקינים. דבר שגורם לי סבל רב אני לא יוצא מהבית כבר כמה חודשים. ניסיתי את כל הטיפולים הקונבניונאלים.הפסיכיאטר שלי אומר "ניסית כבר את כל התרופות" ניסיתי ויטמינים ,אומגה 3,והמון תוספים אבל שום דבר לא עזר. רציתי לדעת אם תוכלו לעזור לי אני כבר התייאשתי מלסבול ולא לממש את היכולות שלי ומהמצב הנורא הזה

שלום חד משמעית ניתן לעזור לך אם אתה מוכן להתאמץ לעזור לעצמך. אתה מוזמן להתקשר. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת