כאבים בכפות הרגליים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

18/04/2009 | 02:58 | מאת: מיכל

ראיתי שנשאלו פה שאלות דומות, אז אני מנסה את מזלי... הנושא: כאבים חזקים בכפות הרגליים. התחילו לפני למעלה משנה, אבל לא עשיתי כלום לגבי זה כי הם באים והולכים, וכל פעם במקום אחר בכף רגל (ולא כף רגל ספציפית). קשה לי לבוא לרופא ולהסביר את המצב כי הכאבים נעלמים וחוזרים באופן אקראי: הכאב נמשך יום-יומיים בד"כ, נעלם, אז מופיע במקום עם אותם תסמינים. כאשר דיברתי עם הרופאה הכללית שלי על הנושא היא פטרה אותי ב"ללכת עם נעלי ספורט". אני הולכת במילא עם נעליים נוחות כך שהפתרון הזה לא ממש עוזר או מקל, ולהיפך - נעליים לא נוחות לא מחריפות בהכרח את המצב. חשוב לציין שלמעלה 15 שנים (אני בת 30) אני סובלת מכאבי פרקים בכל פרקי הגפיים עם תופעות דומות, שמחריפים בעונות המעבר, אך הכאבים בכפות הרגליים החלו רק לפני שנה וקצת. האיזור הכואב מתנפח קצת ואדום, בדומה לכאבי הפרקים. בסולם הכאב - כאב בינוני פלוס (6-7), אך מכיוון שאיני יכולה "לנטרל" את האיבר כמו בכאבי הפרקים הרגילים (בלי להישאר מהמיטה, דבר שמעט בעייתי כמובן...) אז אני סובלת מהכאב באופן עז ויותר מהותי. לאיזה רופא עליי לפנות? אורטופד? האם יכול להיות פתרון לתופעה, או שזה עוד כאב שאצטרך ללמוד לחיות איתו?... תודה מראש...

שלום חד משמעית אל תוותרי!! עליך לפנות לרופא פנימי ולברר בשלב ראשון קיום או אי קיום דלקת פרקים.יש מקום לשקול לתת אינפוזיה אחת של כל הוויטמינים והמינרלים במחשבה על חסר. יש מקום לפנות לאורטופד שאין לו אורינטציה כירורגית ולשקול קים דרבן או התאמת מדרסים. את מוזמנת להתקשר. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת