מתן בייטה .מתי יש להפסיקה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

21/04/2009 | 18:15 | מאת: רבקה

עמילזה בדם 128 .עם ערך זה נתבקשתי להפסיק הזרקת בייטהפעמיים ביום הבייטה עזרה להוריד שלושיום ק"ג עכשיו אחרי הפסקת הבייטה אני בסימן עליה במשקל . האם אפשר להמשיך או לרדת במינון של הבייטה . או שקימת עזרה נוספת

שלום לא מבין באיזה תכשיר מדובר. נא לפרט. דר דיין

28/04/2009 | 19:03 | מאת: רבקה

bayetta נתנת לחולי סכרת במינון של 10מ"ג ו-5מ"ג כפול 2 היא מאזנת את רמת הסוכר בדם ועוזרת להפחית את התיאבון ע"י פעולה על אינזים בקיבה בעולם היא גרמה ל-3 מקרים של דלקת הלבלב.בארץ לוקחים אותה הרבה חולים ולא תקפה את הלבלב . מאז שהפסקתי להזריק לעצמי התחלתי לעלות במשקל .וחבל כי יש לי עוד להוריד . וזו הדרך היחידה שהתאימה לי . הפסקתי בגלל שהעמילזה בדם 128 הייתי רוצה לדעת את דעתך חשוב לי מאד תודה רבקה

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת