הזעת יתר בבית השחי

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

18/06/2003 | 13:15 | מאת: שי

אני בחור בן 23 וסובל מהזעת יתר חמורה בבית השחי בלבד מה שאומר שתוך 2 דקות אני פשוט מקבל בריכה של מים על החולצה גם אם לי עצמי לא חם (נמצא במקום ממוזג) כל שאר החלקים בגוף לא סובלים מהבעיה . הרופא שלי ערך לי בדיקות דם רבות אך לא מצא שום דבר חריג כולל בלוטת התריס לאחרונה הציע לי לבדוק על הניתוח החדשני של בעיה בהזעה בבית השחי שאלתי היא האם יש איזה חומר שניתן לקנות כדי לההוריד את כמות הזיע אם בכלל או כל פרט שיכול לעזור לי לצאת מהמצוקה הזאת כי זה ממש מטרד תודה מראש

שלום לך כמי שניסה לטפל בבעיה זו אין ספור פעמים -ללא הצלחה,אני חד משמעית ממליץ לך לבצע את הניתוח. בהצלחה דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת