עליה במשקל-אגית נוזלים?

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

27/04/2009 | 21:36 | מאת: אילי

אני בת 34 ונוהגת לעשות ספורט באופן סדיר מזה שנים. 4-5 אימונים של כשעה ביום בעצימות גבוהה, בעיקר שחייה. בשבועיים האחרונים, למרות שלא היו שינויים בתזונה ו/או באימונים, אני עולה במשקל בעיקביות ואזור הבטן שלי נפוח מאוד. ובדקתי, אני לא בהריון.... העניין הוא שזה כבר נמשך למעלה משבועיים בהם עליתי כ-1.5 ק"ג.....מה יכול לגרום לזה? האם זו אגירת נוזלים ו/או גזים? כיצד ניתן לסייע לגוף?

שלום אם התופעה תמשך יש מקום להבדק אצל רופא פנימי ולשקול ביצוע אולטה סאונד של הבטן. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת