סקלודרמה של העור

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

01/05/2009 | 18:04 | מאת: דגנית

שלום רב, לפני שנה עשו לי מיפוי עצמות במהלך הבדיקה הירגשתי חום רב באיזור הטבורבצידו השמאלי, שבוע לאחר מכן הופיע כתם כהה,לאחר כחודש הופיע גם ברגל שמואל ורק לאחר זמן רב הסכימו לעשות ביופסיה שאישרה שזו סקלודרמה אבל לא במערכת הדם. הכתמים החדשים המופיעים מאז אינם מתקשים כמו כן העור שלי נראה טוב מלבד הכתמים. א. האם יש מצב שזה יגיע למ.הדם, האם יתכן שהזריקה גרמה למחלה אוטואימונית זו? איך ניתן לבלום את המחלה? אודה לתשובתך שבת שלום דגנית

שלום רב מנסיון שלי אין מעבר מצורת מחלה אחת לשניה. אין לי תשובות הגיוניות לשאר השאלות ששאלת. דר דיין

08/05/2009 | 15:16 | מאת: דגנית

מודה לך על תשובתך המהירה לפחות אבן אחת ירדה מליבי שבת שלום ושוב תודה דגנית

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת