בעיות עיכול

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

06/05/2009 | 12:06 | מאת: ג'ולי

לד"ר דיין שלום רב, אני בת 43, צמחונית, יש לי המוגלובין נמוך בדר"כ. אני משתדלת לאכול מזונות המכילים ברזל. בחודש האחרון יש לי בעיות עיכול המתבטאות בעיקר בגזים, כמעט כל מה שאני אוכלת יוצר לי גזים, הפרשות וגינליות. יש לי רגישות באיזור הבטן, בנגיעה יש כאב ברום הבטן. לפעמים צפצופים בנשימה. בנוסף אולי זה קשור, גם סבוריאה בפנים שלא עוברת גם עם טיפול של משחה רפואית. עייפות קשה, יכול להיות קשור לברזל. אני משתדלת גם לעשות קצת הליכות בערב כדי לעשות קצת ספורט. אני סובלת הרבה מלחצים בגלל כל מיני מצבים אישיים. בנוסף יש לי שתן קצת חריף בימים האחרונים. מה לדעתך אני צריכה לעשות?

שלום עליך לבוא לבדיקה ואוברול. את מוזמנת - עדיף מוקדם לפני שיהיו צרות. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת