מצוננת ונוחרת

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

18/05/2009 | 11:54 | מאת: מרים

הבת שלי לא אוכלת כלום. היא כל הזמן מצוננת. בלילה היא נוחרת ויש עיגולים שחורים מתחת לעיניים. דוקטור, תן לי עצה איך אפשר לעזור לה?

שלום מצוננת ונוחרת" "צינון" הוא בסך הכול ניסיון של הגוף להפריש החוצה את האלרגנים ורעלנים המגיעים לגוף מהחוץ: מזון, אוויר, מים וכו'. את מתארת מצב של תגובה חיסונית עם מצב דלקתי במערכת הנשימה העליונה. טיפול תזונתי נכון והורדת רמות הדלקתיות באמצעים טבעיים יפתרו את הבעיה ויפסיקו את כל התופעות שאת מציינת, כולל חוסר התיאבון דר דיין www.dayan-clinic.co.il

19/05/2009 | 18:35 | מאת: רות

איך אתה קובע את זה בכזאת נחרצות? ואולי ה"צינון" הכרוני נובע ממערכת חיסון חלשה שאינה מתמודדת טוב עם 200+ הנגיפים שיכולים לגרום ל"צינון"? הפחתת הדלקת מבלי לחזק את מערכת החיסון (למשל ע"י תזונה מתאימה ולא ע"י תוספים מלאכותיים) לא תמנע את הבעיה. כך לפחות אני חושבת.

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת