כאב בטן כפול

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

18/05/2009 | 12:18 | מאת: גילי

אני אם לתאומים. הם בני 5 ומתלוננים על כאבי בטן. יש להם תולעים שחוזרים פעם אחר פעם לאחר טיפול. הם אוכלים טוב אבל המשקל שלהם נמוך והם נראים חיוורים. השער שלהם דליל וחסר ברק. הם מתעייפים בקלות אבל השינה שלהם בלילה לא טובה. יש משהו שיכול לעזור להם?

שלום כאב בטן כפול" ילדייך סובלים מחסרים תזונתיים, עקב המצאות חוזרת של טפילים. אין היגיון להמשיך טיפולי השמדת טפילים. כפי שאת בעצמך אומרת, התולעים חוזרים. טפילים הם תמיד סימן לחולשה קיצונית של אבר בו הם מתיישבים. בואי עם ילדייך לטיפול שיחזק את מערכת העיכול שלהם ויוציא אותם ממעגל הכאב. דר דיין www.dayan-clinic.co.il

19/05/2009 | 18:27 | מאת: רות

אפשר לפרט או להפנות ללינק?

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת