בני ברק

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

25/05/2009 | 13:25 | מאת: מיכל

אני עוברת טיפולי פוריות. כבר מספר פעמים בעבר הטיפול לא הסתיים בהצלחה. אני בת 38. האם טיפול תומך מצד הרפואה המשלימה יכול לעזור לי להצליח?

" שלום מיכל בהחלט כן. הטיפול המשלים יכול להציע לך הרבה: מתהליכי הרגעה גופנית באמצעות טכניקות מגע ואקופונקטורה עד תמיכה ביולוגית ברמת האברים והתאים לשיפור ההיענות לטיפול וסיומו בשיא , חיים חדשים. טיפולי הפוריות מאתגרים חזק את מערכות הגוף ואת הנפש כאחד. אפשר למשול את הטיפול התומך לארוחה מזינה באמצע מסע מפרך. הוא ייתן כוחות למערכות שנדרש מהן לעבוד מעל הכוחות הטבעיים שלהן. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת