הידרדנינטיס / הידרדניטיס סופרטיבה - מבקש עזרה :)

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

02/06/2009 | 08:12 | מאת: רפאל

הי, אני סובל מהבעיה כרונית קשה כבר מס שנים של פצעים דלקתיים גדולים באזור המפשעה. לאחרונה אובחנה כהידרדניטיס. כשאני מברר על הנושא ברשת רוב ההייחסויות הם להידרדניטיס סופרטיבה, האם יש הדל בין הידרדניטיס להידרדנטיס סופרטיבה? והאם מישהו מכיר דרך נוספת לטיפול בבעיה מלבד אנטיביוטיקה או ניתוח? אולי טיפול אלטרנטיבי? תודה רבה רפאל

שלום יש חד משמעית מקום לנסות טיפול באמצעות טיפולי אוזון. נתקלתי במס מקרים שהגיבו מצוין. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת