רגל סוכרתית

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

02/06/2009 | 10:05 | מאת: רונית

דר' דיין שלום, אבי בן 67 מאושפז בבית חולים כרמל כבר 30 יום בעקבות פצע לחץ בעקב. עבר 2 התריות עד היום. מסתבר כי עצם העקב פגועה ומזוהמת ויש לנתח בדחיפות לחתוך חלק מעצם העקב ואז לראות אם הבעיה תפתר ולא יש לקטוע את הרגל. האם יש פתרון נוסף לנושא חוץ מלכרות ולחתוך? אודה לך על תשובתך המהירה בברכה רונית

שלום אם העצם נגועה - אין אפשרות להמנע מניתוח מקומי לכריתת העצם הנגועה. בהמשך יש מקום רב לטיפולי אוזון מקומיים וסיסטמיים . דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת