בדיקת צפיפות העצם

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

02/06/2009 | 22:43 | מאת: ענת

בת 55 תוצאת בדיקת העצם: צוואר הירך : T = - 2,3 עמוד השדרה: T = - 1,3 בדיקת ויטמין D = 41 (נוטלת 5 טיפות ויטמין די פעם ביום לפי הוראת רופא משפחה). פעם ביום מקבלת ויטה קל + מינרלים + ברזל. מטופלת באלטרוקצין בגלל תת פעילות והשימוטו - כרגע מאוזנת. מטופלת בליפיטור 10 להורדת שומנים בדם - כרגע מאוזנת. מה דעתך על תוצאת בדיקת העצם והויטמין די? תודה על העזרה.

שלום מזה זמן רב אני חוזר וכותב שלא מטפלים בבדיקות אלא במטופל. לא תמיד בדיקות יפות מעידות על מטופל יפה וההפך. מוזמנת להתקשר ולשוחח. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת