תופעות מוזרות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

07/06/2009 | 09:16 | מאת: מחפשת הסבר

אני בת 38 קרטגנר סינדרום סובלת מזה 8 שנים מדכאון מטופלת בתרופות IXEL ובשיחות מזה כמה חודשים (מאז פברואר) פעם בחודש הגוף כאילו קורס כואב לי כל הגוף במיוחד עצמות ושרירים אין לי כח לקום מהמיטה לפחות שבוע ימים אני מצתמררת ובלי קשר פעם בשבוע באמצע הלילה במשך כל החודשים אני מקיאה וסובלת מגליי חום נשלחתי לבדיקות דם שם נמצא PTH101 ובדיקה לחיידק הליקובטר1.2 טופלתי באנטיביוטיקה ולמרות זאת עדיין כל התופעות ממשיכות נשלחתי לראומטולוג עשיתי סונר כתפיים תוצאה:מימין כל הגידים שלמים נוזל חופשי בכמות קטנה די צלול בצורת שרוול העוטף את גיד הביצפס באספקט קדמי מדיאלי לאורך 18 מ"מ התעבות קלה של הסינוביה סביב גיד הביצפס אין היסתיידות שמאל תקין אין לי מושג אם יש קשר בין הדברים בינתיים הראומטולוג עזב את הקופה והתור הכי קרוב בבית חולים זה בעוד חודשיים לרופא המשפחה אין הסבר לכל התופעות והכאבים וגם לא לפסיכיאטר הציעו לי לפנות לפנימאי התוכל לעזור ? אני נואשת

שלום לא קל !! צריכה לקבוע פגישה ולפתוח תיק רפואי מסודר-- ורק אז אוכל לקבוע אפשרות לעזרה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת