תרי- אומגה super

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

18/06/2009 | 18:20 | מאת: חיים

ערב טוב ד"ר דיין, כחלק מטיפול בדלקת בגידים ביד הנני מטופל גם בדיקור סיני. המטפל בעל תואר ND (מוסמך כד"ר לרפואה נטורופתית , מומחה ביו פידבק, הומיאופתיה ורפואה סינית) המליץ על שימוש בתוסף הנ"ל ולתאורו התוסף ישפר בסופו של דבר את מצב גידי היד. המינון על פי התווית היא עד 4 טבליות ביום וזו ההמלצה שלו בלקיחת התוסף בשלשת השבועות הראשונים לצריכתו. שאלתי האם יש סיכון בלקיחתו של התוסף במינון זה שהוא הגבוה ביותר על פי המנשר של התכשיר? האם יכול להגרם נזק גופני כלשהו? תודה ערב טוב

שלום אומגה 3 במינון גבוה יכון לתפקד כתכשיר אנטי דלקתי. אם אינך נוטל תרופות נוספות אין אני רואה בעיה במינון כזה. השאלה הנשאלת האם החומר שאתה בולע נספג - ועל כך אין לי תשובה חד משמעית. למצבי דלקת בגידים אני נוטה לתת תכשיר בשם סלדרין של חברת סולגר - עם תוצאות טובות - או נותן מינון גבוה של אומגה 3 דרך הווריד עם תוצאות מצוינות. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת