צפיפות העצם

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

18/06/2009 | 19:27 | מאת: ענת

בת 55, תוצאת צפיפות העצם: צוואר ירך= מינוס 2.3 עמוד שדרה= מינוס 1.3 ויטמין די = 41. אני קיבלתי כדור ויטה קל+מינרלים+ברזל: שתי כדורים ליום, ו-10 טיפות של ויטמין די. שאלתי: האם אני חייבת להרבות במוצרי חלב ובמה זה אומר? כמה גבינה או חלב לשתות. אני שותה שתי כוסות קפה עם מעט חלב ו- 6 כפות גבינה לבנה רכה, = וזה כל התפריט שלי ביום לגבי מוצרי חלב. מה דעתך על הנ"ל, זקוקה לעזרה. והרבה תודה.

שלום הייתי ממליץ על פעילות גופנית בעיקר הליכה ועל תוספת לתזונה של טחינה ,סרדינים וזיתים שחורים ומעט גבינה צהובה. את זקוקה לכאחד גרם ליום של קלציום .יש טבלאות שמראות באיזה מזון יש קלציום וכמה וכך ניתן לחשב בקלות. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת