צריבה ואגינאלית

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

27/06/2009 | 23:47 | מאת: איילת

אני בת 70. לאחרונה אני סובלת מצריבה בנרתיק. פניתי לגניקולוגית שלי והיא הורתה לי להשתמש ב- Ovestin Cream. קראתי את המידע המצורף לתרופה ואני מהססת מאוד אם להשתמש בה. ההזהרות הרבות ביחס לסיכוני סרטן נופלות אצלי על קרקע של רקע משפחתי חמור. אמי נפטרה מסרטן שד ואחותי - מסרטן שחלות. האם יש לבעייתי טיפול חלופי, כזה הניתן במסגרת רפואה משלימה? אודה לך על כל מידע רלבנטי.

שלום האם הצריבה ספונטנית או קשורה במין ? נראה לי שאם תשימי פעם עד פעמיים בשבוב ממשחה זו לא צפויות בעיות. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת