פיברומיאלגיה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

28/06/2009 | 12:46 | מאת: ליאונורה

צהריים טובים ד"ר דיין,לפני שנתיים קבעו שיש לי פיברומיאלגיה ומאז כל הזמן מנסים לדחוף לי טיפול תרופתי שניתן לאנשים בדיכאון,זה נחמד רק שהבעיה היא שאני לא בדיכאון בכלל ולא מתכוונת להיות ולכן אני לא לוקחת כלום,שאלתי האם באמת אין כל אפשרות אחרת לטפל בחולה פיברומיאלגיה חוץ מאשר לגרום לו להיות "מסטול" כל הזמן,אני לא מסוגלת לחיות כך ולכן אני לא מטופלת בכלום כעת,אז מה דעתך?.

שלום אין כללים חד משמעיים וזה נשתנה מחולה לחולה. ככל הטיפול האנטי דכאוני חיב להיות האחרון ברשימת הטיפולים. אני נוהג לבדוק אם יש או אין קנדידה בצואה ומטפל באינפוזיות של וויטמינים ומחנרלים בנלווה לאינפוזיות של אוזון יחד עם דיאטה מתאימה פעילות גופנית ועוד טיפולים תלוי ממקרה למקרה. דר דיין

31/07/2009 | 16:24 | מאת: Lyrica

חברת התרופות Pfizer הודיעה שקבלה אשור ממינהל המזון והתרופות (FDA) בארה"ב, לשיווק תרופה המיועדת להקל על חולי פיברומיאלגיה. http://www.starmed.co.il/News/2406

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת