שאלה לד"ר

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

02/07/2009 | 12:28 | מאת: ברק

ד"ר שלום אני בן 51 116 ק"ג לאחרונה אני סובל מכאבים במרכז חזה ושורף איזור פטמות עברתי בתל שומר צינטור וירטואלי באיכות טכני טובה אלו תוצאות הבדיקה אנגיו CT לב: "בבדיקה הודגמו עורכים כליליים באיכות טובה ללא היסתידויות וללא פלאקים טרשתיים. לסכום אין עדות למחלה כלילית חסימתית המסבירה את כאביו" רופא משפחה הפנה אותי לבדיקת אקו במאמץ. כמו האקו במאמץ היה תקין הלב מגיב טוב למאמץ גם לחץ דם מגב טוב. מחבר: פרופ' צבי פיירמן ( מפורום גסטרואנטראולגיה )"לברק שלום תלונה שלך אינה קשורה למערכת העיכול " אם הכאבים על-פי פרופ פירמן אינם ממקור גסטרו ו (אגיו לב ואקו לב במאמץ כמו כן בדיקת בריאות ספורט בוינגיט תקינים ). על-פי הבנתי תוצאות בדיקות שעברתי שוללות קשר ללב נוספת שאלי לעבור. לאיזה תחום רפואי עלי לפנות? ברק

שלום מאחר והלב שלך תקין- אין לי ספק שמקור התלונות הן ממערכת העיכול. אתה מוזמן ליצור קשר . דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת