הרעלה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

13/07/2009 | 23:50 | מאת: lolo

אבי סובל מבעיות רבות בחצי השנה האחרונה, בעיות קצב לב קשות,שמו לו קוצב ובצעו צינתור.מאז איספיקת כליות, סחרחורות, שברים בחוליות, אנמיה קשה ערך-6,התגלה כיב גדול בקיבה, מאבד דם רב בצואה,נתגלתה אבן גדולה במרה,חוסר נתרן ואשלגן,הקאות ושלשולים, עור יבש מאוד ומתקלף ברגליים ובידיים, שטפי דם בגפיים. בכל הבדיקות כולל מח עצם לא גילו סרטן למרות שטוענים שהסימנים מראים על ממאירות בגוף.אנחנו חושדים בהרעלת ארסן, ביקשנו בדיקה לפני 3 שבועות ,אמרו ששלחו בדיקת שתן, אבל אף אחד לא יודע איפה התשובה. שאלתי: האם להרעלת ארסן מבצעים בדיקת דם או שתן? האם אתה יכול להמליץ לי על מקום רציני לבדיקות מקיפות לאבי.הוא בן 79. אודה לתשובתך.

שלום רב בכל לב אני ממליץ להביא את אביך למרפאתי עם כל התובות המעבדתיות . יש לרכז את כל הממצאים ולטפל - לא כירורגית בבעיות. בהקדם האפשרי. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת