עייפות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

23/07/2009 | 21:21 | מאת: תום

אני בן 24,רזה מאוד. לא אוכל בריא כמו ירקות ,פירות,גבינות למעט בשר ועוף. אני מרגיש עייף כל הזמן,מתעייף מהר וחסר אנרגיה פרט לכך אין לי תופעות אחרות. . עשיתי באוקטובר 2008 בדיקות דם שיצאו תקינות גם בלוטת התריס וגם B12 פרט ל: neut% 34 lym% 55.3 מה דעתך ואלו בדיקות כדאי לבקש לבצע? תודה.

שלום סיכוי סביר שמדובר במחלה ווירלית.אולי מחלת הנשיקה? אולי ביטוי ראשוני של תסמונת העייפות הכרונית? יש מקום להמשך בירור. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת